PËRKTHIME TË NDRYSHME

 

Doni të dorëzoni Dokumente Zyrtare, Aplikime për Bursë, Ambasadë, Akte Ligjore, CV, Dokumentacion për Tendera, etj..., dhe ju duhen në Gjuhë të Huaj!

 

Zgjidhni Gjuhën që ju duhet:

 

  • 1. Anglisht

  • 2. Gjermanisht

  • 3. Italisht

  • 4. Shqip

 

 

PËR CILËSINË DHE KORREKTËSINË, MENDOJMË NE.Studio Perkthimi

Programe Noti: GSP

Jemi edhe në:FB